Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ераковић дуже ван строја

Црвена звезда обавештава своје навијаче да је повреда Страхиње Ераковића у Нишу на мечу са домаћим Радничким, у утакмици одиграној по веома лошим условима, теже природе, па ће талентовани дефанзивац одсуствовати са терена два месеца, али бити у конкуренцији у финишу сезоне.

Одиграо је перфектну утакмицу талентовани Ераковић, али је у 77. минуту доживео незгодну повреду, због које је морао да напусти терен, па га је заменио Гобељић. Услови на Чаиру нису били на нивоу, играчи су се клизали по терену, а данак је платио Ераковић. Млади дефанзивац је поломио пету метатарзалну кост, чека га операција и одсуство са терена, барем до, средине априла.

Ераковић је током ове сезоне био један од стандарднијих играча у тиму Дејана Станковића и показао способност да покрије готово све позиције у одбрани. Доказао се двадесетогодишњи дефанзивац као велика будућност нашег клуба, а ми му желимо успешан опоравак и брз повратак на терен.

The post Ераковић ван строја appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns феб 16, 2021 at 00:08

Brz oporavak Erak ti želim.Strasno po kakvom se vremenu i terenima tekme igraju.Zar je moguće da igramo na minus 5,6,7…10 a na plus 20,25…30 mi prvenstvo neigramo.Polovina maja,Jun ceo,polovina jula mi blejimo…pa stvarno ovo više nema smisla,zar to godinama niko ništa nevidi ili se prave svi ludi.Eto vam sad dete od 19 godina zbog vaših budalestina se teže povredi i ko zna šta će biti sa njegovom daljom karijerom.Fss dozovite se više pameti dok je vreme.Dečače želim ti brz i uspešan oporavak.

Reply
MILOS RANKOVIC феб 15, 2021 at 22:15

PRVO PUNA PODRSKA NASEM CUPI I DA SE VRATIS STO PRE,DRUGO GLAVNI KRIVCI ZA OVO SU KOKEZA I FSS I ARENA SPORT,FSS HOCE DA IGRA FUDBAL U OVO DOBA GODINE U SRBIJE,E PA NEMOZE,RAZUMEM TREBA DA SE ZAVRSI PRVESTVO ZBOG EVROPSKO,PA BOLJE DA SI UZEO NEKU SREDU U MARTU,APRILU NEGO IGRATI PO OVAKVIM TERENIMA,DRUGI I VECI KRIVAC JE ARENA SPORT,PRVO SE HVALITE KAKO STE U SUBOTU BILI NAJGLEDANIJA TELEVIZIJA U SRBIJI NA VAESM PRVOM KANALU PA TO JE JEDNOSTAVNO IGRALA ZVEZDA I KOSARKU I FUDBAL,DRUGO STAVILI STE ZVEZDU U NISU DA IGRA U 16 30 KAD JE TEMPERATURA U NISU BILA MINUS PET NA POCETKU MECA,BRUKA I SRAMOTA KAKO SE PONASATE SA ZVEZDOM,TERZIC RECE DA ISTICE UGOVOR SA ARENOM TO TREBA UKINUTI ILI UGOVOR NA PET MILIONA,HOCES HOCES,NECES CAO,VRATI NA RTS I GOTOVO,I OVAKO VAS KOMENTATOR SA ARENE KOJI PRENOSI ZVEZDU MILICEVIC STALNO PROTIV ZVEZDE,PRVO SI REKAO DA PAVKOV NAPRAVIO FAUL NAD GOLMANOM A NIJE,DVA PENALA U PAZARU NISI NI SPOMENUO,ARENA JE GROBARSKA TV,IMAMO I MI TV CRVENA ZVEZDA BOLJE TU DA GLEDAMO

Reply

Leave a Comment