Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоЖенски ватерполоНајновијеОбавештења

Звезда у Новом Саду на почетку друге фазе Првенства Србије

Ватерполисткиње Црвене звезде у првом колу друге фазе Првенства Србије гостују екипи Војводине, а тај меч се игра у среду од 20 сати Новом Саду. Поред Звезде и Војводине, у групи за пласман од 1. до 4. места играју још Таш 2000 и Палилула, а та утакмица се игра у среду од 21 час.

Звезда је у првих седам кола уписала шест тријумфа, а најзначајнији је управо против Војводине резултатом 10:9, када су црвено-беле одиграле сјајну утакмицу. Екипа Драгана Ивковић је у другу фазу такмичења пренела шест бодова, као и Палилула и Војводина, док ће Таш 2000 почети без бодова.

Са великом сигурношћу могу да кажем да је наша победа против Војводине веома изненадила, како нас, тако и остале екипе. Узимајући у обзир да смо веома млада екипа са просеком од 17, 18 година, та победа нам је дала ветар у леђа и ставила нам до знања да можемо много више и боље – рекла је Дијана Миловановић и наставила:

– Прве три екипе почињу са по шест бодова и самим тим ће завршница сезоне бити занимљивија и неизвесна до самог краја. Утакмица се игра до последњег минута, а победник је сигуран тек после последњег звука пиштаљке. Играмо до краја и надамо се најбољем – победи.

У другом мечу првог кола од 21 сат се састају Таш 2000 и Палилула. Друго коло на програму је 24. априла, а осмог маја се играју утакмице трећег кола.

Повезане вести

Leave a Comment