Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Звезда сазнала ривала у полуфиналу плеј-офа АБА лиге

Кошаркаши Црвене звезде мтс јуче су обезбедили прву позицију на табели регионалног такмичења, а дана су сазнали и име противника у полуфиналној серији плеј-офа АБА ј.т.д. лиге.

Наиме, екипа Морнара из Бара данас је у Лакташима савладала екипу Игокее резултатом 88:79 и тиме су стигли до треће позиције на табели, док је екипа из Републике Српске „склизнула“ на четврту позицију и тиме ће на мегдан екипи тренера Дејана Радоњића.

Екипе Црвене звезде мтс и Игокее током актуелне сезоне састале су се два пута. У првом сусрету који је одигран у Лакташима 27. децембра претходне године екипа Игокее је остварила више него убедљив тријумф резултатом 85:65, док је пре нешто више од две недеље у београдском храму кошарке након велике борбе екипа Дејана Радоњића славила резултатом 69:66.

Први меч полуфиналне серије између Црвене звезде и Игокее на програму је 3. маја у дворани „Александар Николић“. Други меч игра се у Спортској дворани у Лакташима 7. маја, а евентуална мајсторица на програму је у Београду 11 дана месеца маја.

Други полуфинални пар чине црногорске екипе Будућност ВОЛИ и Моранр из Бара.

Повезане вести

Leave a Comment