Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Креће полуфинална серија плеј-офа ватерполо шампионата

Ватерполисти Црвене звезде у актуелној сезони освојили су трофеј намењен победнику националног купа. У регионалној ватерполо лиги несрећно нису изборили пласман на завршни турнир, док су на европској сцени заустављени у полуфиналу ЛЕН Купа Европе.

И у домаћем шампионату пулени Александра Филиповића остварили су запажене резултате. Лигашки део такмичења окончали су на трећој позицији иза крагујевачког Радничког и градског ривала Новог Београда 11. април, а већ у четвртфиналу плеј-офа показали су сву силу демолиравши вечитог ривала екипу Партизана резултатима 12:6 и 14:2.

Полуфинална серија ватерполо Супер лиге стартује у среду 12. маја. Црвено-бели ватерполисти у борби за велико финале састају се са новобеоградском екипом, а први сусрет као што је већ речено игра се у среду 12. маја са почетком од 19 часова на базену Спортског центра „11. април“. Други меч полуфиналне серије на програму је у суботу 15. маја, а евентуална мајсторица играће се наредне среде 19. маја. Екипа која прва стигне до два тријумфа у серији обезбедиће пласман у велико финале.

Други полуфинални пар чине Раднички из Крагујевца и још увек актуелни шампион екипа Шапца.

Повезане вести

Leave a Comment