Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Да помогнемо трогодишњем Симону Вујовићу

Пре неколико година мали Павле постао је прави хит на друштвеним мрежама када је плакао зато што је мислио да ће његов омиљени играч отићи из Црвене звезде. Након тог снимка добио је прилику да га упозна и тада га је замолио да остане у Звезди.

На утакмици коју је Звезда играла у Лучанима, пре пар сезона, Александар Катаи је пришао Павлу и поклонио му дрес, а сада је Павле одлучио да исти стави на аукцију и помогне Симону Вујовићу који има три године и болује од три врсте епилепсије. Како би Симон проговорио и проходао неопходно је лечење уиностранству и наравно велика свота новца.

Заједно са фондацијом „Делије“ дрес Александра Катаија до среде 26. маја налази се на аукцији, а сав новац биће искоришћен за лечење малог Симона. Наш портал позива све људе добре воље и све оне који могу да помогну Симону Вујовићу да лицитирају за дрес Звездиног фудбалера, а своје понуде можете изнети на следећем линку:

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Fondacija-Delije/Dres-FK-Crvena-Zvezda-Aleksandar-Katai/101928249

С`обзиром да је за лечење овог малишана потребна прилична сума новца отворен је и динарски и девизни рачун па се трогодишњем Симону може помоћи и путем уплата на следеће жиро-рачуне:

Повезане вести

Leave a Comment