Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Пуклу, Николићу и Петеку поверен четврти меч финалне серије АБА лиге

Судијска тројка у саставу Радовић, Болтаузер и Јавор одрадила је очекиван посао у трећем сусрету финалне серије регионалне АБА ј.т.д. лиге. И пре одигравања самог сусрета свима је било јасно да је тријумф нашег клуба у том сусрету против петорице противничких играча и тројице судија апсолутно немогућа мисија, а руководство регионалног такмичења данас је донело одлуку у делиоцима правде на предстојећем четвртом сусрету финала.

Дељење правде је овог пута поверено Саши Пуклу, Урошу Николићу и Саши Петеку. Видећемо у понедељак увече да ли ће да буду дорасли задатку.

Од наведене тројице судија, Саша Пукл је једини судио у током актуелне финалне серије и то на првом мечу и учинио је то врло коректно. Замерке на рачун суђења нису стигле ни из једног табора. Додуше та пракса се наставила и у следећа два меча. Актери финала као да су усредсређени само на игру, што је свакако за похвалу. Као и понашање стручних штабова и играча Црвене звезде и Будућности. Дају прави пример спортског понашања и надметања.

Остаје нада да ће после четвртог дуела да се прича о спортским потезима. Судије су само споредни ликови на терену. Бар би тако требало да буде, мада су често у главним улогама.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE мај 23, 2021 at 17:25

OVI JOŠ GORE USTAŠE

Reply

Leave a Comment