Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Хоће ли трећа бити срећа?

Сужен је избор квалитетних нападача са српским пасошем, а поготово није лако доћи до договора када су ограничене финансије. Црвена звезда покушава да помери ту “границу” и кренула је у нову мисију.

Трећи пут је у последњих месец дана “отворена књига” са Александром Пријовићем, а изгледа да има одређеног помака после одлуке Ал-Итихада да ће да га пусти као слободног играча и исплати дуговања према горостасном центарфору. Како сазнаје „MaxBet sport“, црвено-бели су дали нову “екстра” понуду и ако дође до склапања ангажмана бивши репрезентативац Србије биће најплаћенији у историји клуба. Нападач је јасан, долази без обештећења и жели јаку плату.

За успехе у Европи и домаћим такмичењима понуђени су добри бонуси, а неки рок за коначно изјашњавање је веома близу. “Ценкање” је у току, а можда две стране нађу заједничко решење.

Уколико голгетер пристане да се пресели у Звезду, спреман му је уговор на три године, а прва понуда је била на две, што играчу даје додатну сигурност. Шампион Србије је у (не)могућој мисији с јасном поруком Пријовићу: Узми или остави. Трећа можда и буде срећа…

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezdina-treca-sreca-nova-ekstra-ponuda-napadacu-ugovor-na-tri-godine-285576/?fbclid=IwAR1KXd1VywTtZLwAZpn9UeXg9upmm6v1TAEYw8m6fSxpALc5MKWT0WorOzc

Повезане вести

Leave a Comment