Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Катаи Звездин до 2024. године?

Сезона 2020/21 за фудбалере Црвене звезде била је више него успешна. Пулени тренера Дејана Станковића стигли су до дупле круне у домаћим такмичењима, док су на европској сцени заустављени од стране италијанског Милана у оквиру прве пролећне нокаут фазе у двомечу у којем наши фудбалери нису били слабији противник. Сагладавајући све учињено фудбалери се тренутно налазе на заслуженом одмору, а са друге стране спортски сектор ужурбано ради на формирању екипе за сезону која стартује за нешто мање од месец и по дана.

Нови члан Црвене звезде већ је постао аустријски репрезентативац и доскорашњи члан Бајера из Леверкузена Александар Драговић, а како се сазнаје ускоро се могу очекивати и конкретна решења када је у питању очување досадашњег играчког кадра. КАко се незванично сазнаје разговори са једним од најбољих фудбалера нашег клуба Александром Катаијем приведени су крају и тридесетогодишњи фудбалер обавезаће се на верност црвено-белима до 2024. године.

Катаји који је други пут члан екипе са стадиона „Рајко Митић“, представља једног од најбољих Звездиних фудбалера и његов останак би свакако био велико појачање за тренера Станковића. У досадашњој каријери наступао је за новосадску Војводину у којој је и поникао, затим екипу нижеразредног Палић Коминга, па грчке клубове Олимпијакос, ОФК са Крита и Платаниас, а након прве епизоде на нашем највећем стадиону носио је дрес шпанског Алавеса, као и екипа из америчке МЛС лиге Чикаго Фајер и ЛА Галакси.

У дресу Црвене звезде Катаји је до сада одиграо 102 меча и био стрелац 49 погодака. У црвено-белом дресу освојио је две шампионске титуле 2016. и 2021. године и један национални куп 2021. истовремено у шампионату 2015/16 био је и голгетер Супер лиге Србије.

Повезане вести

Leave a Comment