Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звезда има наследника Иванића и Катаија

Није се десило да једна екипа тако надмоћно освоји јунорски турнир, као што је то у недељу урадила Црвена звезда на Златибору. Пао је Динамо из Загреба, познат по својој школи и добрим појединцима.

И у екипи тренера Марка Неђића има бисера за најбољи тим, а по свему приказаном издвојио се капитен Никола Кнежевић. Одважни Земунац је виртуоз са лоптом, префињени техничар, везни играч који асистира и даје голове. Звезда у њему има наследника Иванића и Катаија.

У марту је напунио 18 година, а на 17 утакмица у омладинском шампионату Србије постигао је 21 гол и допринео је освајању титуле. Поред њега за блиску будућност треба спремати браћу Митуљикић и голгетера Кахвића (најбољи стрелац турнира са осам голова).

Бонуси су потребни црвено-белима, а према показаном против Русије у Старој Пазови у младој селекцији евидентан потенцијал показао је Владимир Лучић, који ће, вероватно, на припреме с првим тимом, као и Никола Станковић, Андрија Радуловић…

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/dribler-i-strelac-zvezda-ima-naslednika-ivanica-i-kataia-286730/?fbclid=IwAR0VXxyphebX2gqJ4MlBXY6iWN8MPyzDhc1BfHIpHbUyVFLedqO2XuwcLew

Повезане вести

1 comment

Aleksandar 89 јун 8, 2021 at 00:31

Bravo Svaka Cast!!!!

Reply

Leave a Comment