Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

АЕК сада жели Гајића како би пустио Крстичића

Добро је позната чињеница да наш клуб жели овог лета у своје редове да врати актуелног играча атинског АЕК-а Ненада Крстичића. И жеља фудбалера је неоспорна, али препрека лежи у чињеници да повремени српски репрезентативац има валидан уговор са Атињанима до лета 2022. године.

Сходно томе АЕК тражи од нашег клуба обештећење у висини од 500.000 евра, што руководство клуба са стадиона „Рајко Митић“ није спремно да плати. Покушавали су Грци и да у замену за Крстичића добију Гелора Кангу, али и та опција није била задовољавајуће за наш клуб. Црвено-бели су потом понудили Марка Гобељића Атињанима, али је из грчке престонице стигла нова понуда у виду другог Звездиног десног бека.

Наиме, АЕК би желео да пусти Крстичића на наш највећи стадион уколико би пут Атине кренуо новопечени сениорски српски репрезентативац Милан Гајић. Међутим, оваква трампа је апсолутно неприхватљива, јер Гајић је важан шраф у екипи тренера Станковића и неопхпдан је за предстојеће квалификације за УЕФА Лигу шампиона, а истовремено и његова тржишна вредност је знатно виша па је директна трампа Гајић-Крстичић у потпуности неостварива.

Повезане вести

Leave a Comment