Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Бурмаз на „Чика Дачи“

Припреме фудбалера Црвене звезде за нову 2021/22 сезону званично почињу сутра, у уторак 22. јуна. Очекивано све очи звездашке јавности упрте су у преговоре везане за појачања која се очекују, али истовремено клуб ради и на смањењу играчког кадра.

Један од оних који у предстојећој сезони неће бити у фокусу тренера Дејана Станковића је двадесетогодишњи нападач Борисав Бурмаз. Он је претходну сезону провео у филијали нашег клуба, екипи Графичара за коју је у Првој лиги Србије постигао осам погодака, а од наредне сезоне биће члан новог суперлигаша са стадиона „Чика Дача“, екипе Радничког 1923 из Крагујевца. Како се сазнаје Бурмаз је са Крагујевчанима потписао трогодишњи уговор.

Борисав Бурмаз је за први тим нашег клуба одиграо само један званични сусрет. Било је то 10. октобра 2019. године када му је тадашњи тренер Владан Милојевић указао прилику у мечу 1. кола националног купа против Трепче из Косовске Митровице. Наведени дуел црвено-бели су убедљиво решили у своју корист резултатом 8:0.

Повезане вести

1 comment

Saša Pariz јун 22, 2021 at 14:33

Kakve ovo veze ima sa Crvenom zvezdom?! On ni u Grafičaru nije bio naš igrač, raskinut je ugovor sa njim prošle godine, tako da baš nas briga gde ide Burmaz, koji je to inače igrač ispod proseka za profesionalni fudbal!

Reply

Leave a Comment