Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Звезда заинтересована за нападача Шахтјора

Александар Пријовић више није у фокусу нашег клуба. С`обзиром да се претходних дана уз некадашњег српског репрезентативца као потенцијално појачање помињао Норвежанин, члан Молдеа Охи Омоижуанфо, могло би се закључити да је управо он најближи црвено-белом дресу, али како незванично сазнајемо велика вероватноћа је да се у првом плану појави нападач о коме се до данас није полемисало.

Како се сазнаје на црвено-бели део Топчидерског брда могао би да стигне нигеријски нападач, играч који је у својој каријери забележио четири наступа за националну селекцију ове афричке државе и играч који пре само три лета био члан енглеског Манчестер ситија Оларенвају Кајоде.

Двадесетосмогодишњи нападач претходну сезону провео је у екипи турског Сиваспора за који је наступао као позајмљени играч Шахтјора из Доњецка. За турску екипу је постигао 11 погодака на 40 одиграних утакмица, а овог лета му истиче уговор са украјинском екипом и на наш стадион би стигао без обештећења.

Током своје богате каријере Кајоде је наступао за велики број клубова међу којима треба поменути швајцарски Луцерн, израелски Макаби Нетању, бечку Аустрију, Манчестер сити, шпанску Ђирону, Шахтјор из Доњецка, Газиантеп и као што је већ поменуто последњи ангажман био му је у турском Сиваспору.

Повезане вести

Leave a Comment