Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеПрипремеФудбал

Први тренинг у Аустрији

Фудбалери Црвене звезде стигли су око 16 сати у Аустрију, у хотел у Штегерсбаху, где ће боравити до 9.јула и припремати се за предстојећу сезону.

Топло време дочекало је наше фудбалере и прелепа природа у овом малом месту. Након доласка, наши првотимци су имали одмор, а потом се упутили на терен где су одрадили тренинг и тиме званично отпочели припреме. Црвено-бели су вредно тренирали и током паузе по индивидуалном програму који им је саставио Федерико Панонћини, како би спремно дочекали почетак припрема. Изабраници Дејана Станковића имају на располагању два терена. Данас су користили оба, на првом су се загрејали, а потом су прешли на већи терен.

Након тога је стручни штаб поделио Звездине играче у два тима и сваки је имао задатак да што пре стигне до гола и у томе су успевали иако им је ово био први контакт са лоптом након месец дана. Користили су брзу подлогу коју има терен у Штегерсбаху трудећи се да што брже реализују замисли Дејана Станковића. Ниједан играч се није пожалио на умор, иако је температура била доста висока. Након тренинга са лоптом, имали су део са истрчавањем одређених деоница, а све време је осмех био на лицима играча.

Фудбалери Црвене звезде већ сутра настављају са устаљеним ритмом и имаће два тренинга дневно.

(извор: ФК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment