Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дружење са Лазовићем на каравану у Чачку

Црвена звезда је четврти дан узастопно наставила свој караван у сарадњи са компанијом „Моцарт“. Након Требиња, Вишеграда и Златибора, данас смо посетили Чачак.

Град у Шумадији са преко 80 хиљада становника, од кога велики број заљубљеника у црвено-беле боје, данас је био домаћин црвено-белог каравана.

На Тргу устанка који се налази одмах испред Дома културе у Чачку постављена је фан зона Црвене звезде. Огроман број људи је дошао да се учлани у клуб и обнови чланство. Оно што посебно радује је да је дошао и значајан број породица са децом како би уживао у дружењу.

Сви симпатизери су имали прилике да се сликају са трофејима дупле круне, коју је наш тим доминантно освојио у протеклој сезони, као и са пехаром Лиге шампиона.

Догађај је својим присуством увеличао рођени Чачанин и некадашњи капитен црвено-белих Дарко Лазовић.

Драго ми је што сте дошли у наш град и што ће људи имати прилике да се фотографишу са трофејима које до сада нису имали прилике да виде. Прелеп је осећај био освојити пехар са вољеним клубом 2014.године када смо вратили титулу на „Маракану“, поготово после шестогодишњег поста и сви смо једва чекали тај дан. Задовољан сам што се сада пехари много више освајају. Пратим Звездине утакмице колико ми то обавезе у Италији допуштају и веома ми је драго због резултата и читаве ситуације у клубу. Надам се да ће бити још боље – рекао је Лазовић.

Поред њега, у новијој историји дрес Црвене звезде носило је још неколико играча из овог града попут Немање Милуновића и Милана Јевтовића.

Црвена звезда у суботу 3.јула наставља свој караван, а наредни град биће Лесковац.

The post Дружење са Лазовићем на каравану у Чачку appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment