Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеТрансфери

„sportske.net“: Радоњић жели плеја из Израела

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс у потрази је за плејмејкером за наредну сезону.

Бројна имена се доводе у везу са клубом који са клупе предводи Дејан Радоњић, а последње у низу како преноси портал „sportske.net“ јесте Американац из редова Макаби Тел Авива Крис Џонс.

Није Црвена звезда једина екипа која прати момка из Тексаса, већ су ту и Фенербахче, али и Зенит из Санкт Петербурга. Жестока конкуренција.

Било је приче о повратку Стефана Јовића међу црвено-беле, али повреда коју је доживео против Филипина играјући за репрезентацију, бар за сада, отписује га са листе потенцијалних појачања.

Када је реч о Џонсу, играо је 34 пута у претходној сезони Евролиге с просечним бројем од 7 поена по мечу. У првенству Израела, статистика је била нешто запаженија са 11.8 поена и 4.9 асистенција.

(извор/фото: sportske.net)
https://sportske.net/vest/kosarka/radonjic-zeli-pleja-iz-izraela-ali-442201

Повезане вести

3 comments

vladazr1994 јул 2, 2021 at 00:50

Krvavi, Jovic je u najboljim danima u Zvezdi imao slicnu statistiku, a svi znamo kakav je plej bio. Loyd ima statistiku, pa je bio siledzija. Zna Radonja sta radi, i da ne valja kao Obradovic dovoditi igrace koji su dobri na papiru, vec koji se uklapaju u sistem igre

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 2, 2021 at 11:18

daj boze da je tako

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 2, 2021 at 00:16

HAHHA..E OVAJ SA 7 POENA IMA DA NAS USREĆI..PROSEK..STO ZNAČI DA NEKADA IGRA CELU TEKMU I NE POGODI KOŠ..ODLIČNO POJAČANJE

Reply

Leave a Comment