Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Француски нападач близу Црвене звезде?

Велика жеља свих у Црвеној звезди Охи Омоижуанфо и званично је постао члан нашег клуба, с`тим што ће га тренер Дејан Станковић на располагању имати тек од јануара 2022. године када му истекне уговорна обавеза са екипом Молдеа чији је члан. И поред задовољства због успешно обављеног посла спортски сектор нашег клуба нема времена за славље, јер се почетак европских квалификација приближава, а наш клуб мора пронаћи нападача који ће током јесени предводити наш клуб.

Како се незванично сазнаје близу доласка на црвено-бели део Топчидерског брда је Француски нападач Луи Диони који је претходну сезону провео у екипи Анжеа.Диони је рођен у француском Монт де Марсану 20. децембра 1992. године. У млађим категоријама наступао је за Бордо и Нант, а професионалну каријеру започео је у екипи Нанта. Затим је наступао за Монт де Марсан, Дижон, Сент Етјен, а 2018. године је једини пут наступао за неку екипу ван Француске. Тада је као позајмљени играч Сент Етјена насупао за енглески Бристол сити. У септембру 2020. године у трансферу вредном 2,4 милиона евра прешао је у екипи Анжеа.

Према још увек непотврђеним информацијама Диони је прихватио годишњу плату у износу од 450.000 евра и остаје нам да видимо да ли ће до коначне реализације трансфера и доћи. И даље је на скенеру нашег клуба и нападач Шахтјора из Доњецка Оларенвају Кјоде, али чини се да је ближи црвено-белом дресу у овом моменту Луи Диони.

Повезане вести

5 comments

Vera јул 5, 2021 at 17:44

Milunović je dao više golova nego taj vajni strelac iz Francuske

Reply
Vera јул 5, 2021 at 17:41

Dakle, stvarno, sram vas bilo, vas iz sportskog dela Crvene Zvezde, Šta će nam taj slepac koji ne može da da bar 20 golova na 50 utakmica, pa mali Krstović je sigurno bolji mada i on treba da zapiše kad da gol. Sramota, pravite budale od nas navijača i terate nas da verujemo u vaše izmišljotine (šta je bilo sa dovodjenjem 5 loših igrača za velike pare, pa posle ne može niko da ih otera) da bi ste uzeli neki procenat od kupovine otpada i to iz druge i treće lige po Evropi, a ubedjujete nas da napadamo grupnu fazu Lige šampiona. Sa kim? Strašno!

Reply
Loki јул 5, 2021 at 08:15

Jel ovo neka skrivena kamera? Kao špica za LŠ dovodimo igrača koji je na 50 utakmica dao 5 golova!??

Reply
Delije Sever Ns јул 4, 2021 at 14:38

Da nije smešno bilo bi tužno!Koliko mi imamo stranaca već a koliko može da ih igra!Dati kao špic 5 golova za celu sezonu i od njega očekivati neki kvalitet!Možda je dečko i dobar ali oni njemu daju platu pola miliona e za godinu a dao 5 golova!Bolje da ste vratili Boćka dečko barem voli Zvezdu a vi minut do 12 dovodite stranca za kog verujem da 99% ljudi nije čulo i od njega pravite famu kao da dolazi Ronaldo.Samo daj bože da nije ono što priča Vidić.

Reply
окнарб јул 4, 2021 at 12:27

Добро дошао!Гледајући статистику није дао пуно голова ,можда игра двије позиције у нападу?““Препорука да неко напише нешто о Зилкићу из Борца Бања луке ,интересантан је играч и ако продамо Николића неби било лоше довести га

Reply

Leave a Comment