Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Стефан Лазаревић је нови члан КК Црвена звезда мтс

Након Николе Ивановића и Луке Митровића који су у редове Црвене звезде мтс стигли из подгоричке Будућности, као и крилног центра атинског Панатинаикоса Ерона Вајта, наш клуб је данас и званично обелоданио долазак још једног кошаркаша. Наиме, у редов клуба са Малог Калемегдана вратио се Стефан Лазаревић.

Двадесетпетогодишњи кошаркаш поникао је у редовима Црвене звезде и био је капитен генерације црвено-белих младих кошаркаша који су 2014. године освојили у Милану јуниорску Евролигу. Члан сениорског тима нашег клуба био је у сезонама 2013/14 и 2017/18 и укупно је одиграо 11 мечева (седам у АБА лиги и четири у Евролиги) и био стрелац десет поена. За први тим црвено-белих дебитовао је 8. марта 2014. године у сусрету регионалног такмичења против екипе Крке из Новог Места. У међувремену одлазио је на каљење у екипу ФМП. У фебруару 2018. године током сусрета Купа Радивоја Кораћа Лазаревић је као играч екипе из Железника управо у дуелу против Црвене звезде доживео тешку повреду због које је одсуствовао са терена чак 21 месец.

Стефану Лазаревићу желимо добродошлицу у Црвену звезду уз наду да ће коначно у свом тиму показати сав раскошни таленат.

Повезане вести

4 comments

Loki јул 5, 2021 at 08:21

Stefan je dobar dečko, ali on nije pojačanje, niti je format igrača za Evroligu, niti uopšte za Zvezdu! U danu kada je groblje objavilo da je potpisao Panter za 1, 3 miliona po sezoni, mi objavljujemo dolazak Lazarevića za 72.000 e po sezoni.To bi bilo kao onog dana kada je Ivanovic potpisao za nas, a Partizan istog dana objavi da je doveo Džidžimilovića iz Borca.

Reply
окнарб јул 3, 2021 at 21:53

Добродошао и здравља жењлим ти ,а резултати под Радоњом су навика ха,ха.Зна ли неко гдје сада игра Болден који је играо с Лазаревићем и Давидовцем у Фмп.Радоњићу доведи га .Симоновић више нажалост не може у Евро лиги.Вратио би Калинића ,а интересантан је Данило Николић из Будућности.Склопиће то Радоња.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 4, 2021 at 22:49

SKLOPIĆE AL ZA 7-mo MESTO..JEL VIDIS DA GLODARI DOVELI PANTERA ZA 3MIL €,DOVODE BJELICU ZA 5 MIL €.HANTERA,WESTERMANA ..PRAVE TIM KAKAV NIKAD NISU IMALI..STO SMO OSVOJILI TO JE TO,I SAD NAREDNIH 10G BIĆEMO SAMO ZA IZIVLJAVANJE GLODARA..SVETLO UGASENO

Reply
Милутин јул 3, 2021 at 20:56

Срећно момак и само повреде да те заобиђу!

Reply

Leave a Comment