Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Двојица младих фудбалера напустила стадион „Рајко Митић“

Двојица младих фудбалера Црвене звезде за које се сматрало да ће бити будућност нашег клуба и дефинитивно су напустила стадион „Рајко Митић“ и каријеру настављају у другим клубовима. Након периода које су провели на позајмицама леви бек Марко Конатар и крилни нападач Милош Пантовић више нису чланови црвено-беле породице.

Двдесетједногодишњи Марко Конатар сматрао се наследником Милана Родића на позицији левог бека, али током позајмца у Графичару, Инђији и панчевачком Железничару његова каријера се није развијала на начин како се очекивало, па је донешена одлука да се са њим раскине уговор, тако да је млади фудбалер и званично постао играч Железничара из Панчева. Међутим, то не значи да је наш клуб и дефинитивно испустио овог играча, пошто ће у будућности имати право прече куповине. Конатар је одиграо један сусрет у црвено-белом дресу и то у шампионату 2019/20, у сусрету 28. кола у којем су се 6. јуна састали Црвена звезда и Радник из Сурдулице (4:1).

Крилни нападач Милош Пантовић који ће тек за месец дана напунити 19 година потписао је професионални уговор са екипом Вождовца у којој је до сада био на позајмици. Фудбалер који је фудбалски проходао у новосадској Војводина, а затим пружао одличне партије у омладинцима нашег клуба одиграо је само један меч у сениорском тиму Црвене звезде и то у 1. колу Купа Србије 10. октобра 2019. године против Трепче из Косовске Митровице (8:0).

Младим фудбалерима желимо сву срећу у наставку каријере и надамо се да ће се једног дана и вратити на стадион „Рајко Митић“.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns јул 9, 2021 at 00:18

Ništa to novo nije!I jednog i drugog su najavljivali da će biti perspektiva kluba,da su ekstra talentovani a oni odeše džaba iz Zvezde.Za Konatara da je bolji od Rodića…Za Pantovića da se za njega otimaju velikani i da će napraviti frhunske karijera a deca odoše a da nisu ni osetili travu Marakane.Eh ti naši dobri skauti.

Reply

Leave a Comment