Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Омоижуанфо поново двоструки стрелац

Наш фудбалски клуб већ је обезбедио значајно појачање за зимски прелазни рок. У јануару 2022. године црвено-бели дрес обући ће актуелни нападач Молдеа Охи Омоижуанфо.

Двадесетседмогодишњи нападач рођен у норвешкој престоници игра сезону каријере. Његов Молде је лидер норвешког шампионата, а Омоижуанфо из недеље у недељу доказује и показује своје голгетерске способности. У заосталом сусрету 12. кола „Елитесериан“ лиге Молде је декласирао екипу Ода из Скиена резултатом 5:0, а будући вођа навалеЦрвене звезде поново се два пута уписивао у листу стрелаца. Мрежу супарника затресао је у 30. и 62 минуту сусрета. Екипа Молдеа након 13 одиграних мечева заузима прву позицију са 29 освојених бодова, пет више од другопласираног Бодо/Глимта.

Омоижуанфо је тренутно убедљиви голгетер норвешког фудбала. На 13 одиграних мечева он се 15 пута уписивао у листу стрелаца, а следе га Мушагалуса Бакенда (Од), Ветон Бериша (Викинг) и Томас Олсен (Лилестрем) који су били стрелци по девет погодака.

Већ сада је јасно да ће Црвена звезда у јануару 2022. године у својим редовима имати изузетног стрелца.

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns јул 12, 2021 at 23:54

Dečko deluje super,nadam se da će i u Zvezdi nastaviti sa golovima.Daj bože da nešto bude od njega i da smo uboli sa pojačanjem.A isto tako se nadam i ovaj francuz da je dorastao dresa Zvezde i da će ostaviti ekstra utisak.

Reply
Istina јул 12, 2021 at 21:55

Dzaba kad golove postize u nekom drugom dresu,za drugi tim dok Zvezda nema ni priblizno dobrog napadaca.

Reply

Leave a Comment