Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Нови уговор за Андрију Радуловића. Ускоро и решење статуса Владимира Лучића

Неизвесност по питању судбине Андрије Радуловића, једног од Звездиних бисера који је током претходне сезоне био у другом плану, ускоро би требало да буде отклоњена. Наиме, према сазнањима Моззарт Спорта, млади офанзивац требало би да продужи уговор са црвено-белима који истиче на крају актуелне сезоне и да јесењу полусезону проведе у Графичару, након чега би могао да добије другу шансу у редовима шампиона Србије.

Радуловић, крилни нападач рођен 2002. године, добио је шансу у завршници сезоне 2019/20 и скренуо пажњу, али је током јесени наредне сезоне пао у други план, чак је прекомандован у омладински тим током пролећа, али је током актуелног лета направљен позитиван помак у односу клуба и офанзивца те би поново могао да постане један од адута црвено-белих.

Дуго је трајала сага око талентованог момка из Котора, посебно после првог дела прошле сезоне. Црвено-бели су имали намеру да Радуловић стиче искуство на позајмици у Графичару, он је желео да окуша срећу у јачој средини, односно у неком од клубова Суперлиге. Две стране су се чврсто држале ставова, дошло је до кратког споја, па је момак убојите левице практично изгубио шест месеци. Није могао да игра ни за омладински тим, пошто је током пролећа оболео од мононуклеозе. Спомињао се одлазак у иностранство, али до конкретних помака није дошло.

У наредном периоду требало би да буде решена и судбина Владимира Лучића, такође талентованог везисте из класе 02 пред којим је понуда из Љутице Богдана, али који тренутно тренира одвојено. Играч за којег су црвено-бели још раније изразили жељу да га врате у своје редове играма за ИМТ скренуо је пажњу, а у трци за његов параф је и Чукарички.

(извор: mozzartsport.com)
https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/kraj-sage-radulovic-produzuje-ugovor-sa-zvezdom-i-ide-u-graficar/392926

Повезане вести

Leave a Comment