Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Никола Станковић и Марко Лазетић остају при првом тиму

Фудбалери Црвене звезде налазе се у првој такмичарској недељи пред старт сезоне 2021/22. Четвороструки узастопни шампион у поход на нову титулу креће у петак 16. јула када ће у оквиру 1. кола Супер лиге Србије дочекати екипу новосадске Војводине.

И док тренер Дејан Станковић обавља завршне припреме за старт сезоне, истовремено се ради и на смањењу играчког кадра. Неколицина младих фудбалера била је прикључена екипи током припрема у Аустрији, а тренер Станковић је данас донео дефинитивну одлуку када је реч о онима који ће конкурисати за дрес сениорске екипе. Осамнаестогодишњи везни фудбалер Никола Станковић и седамнаестогодишњи нападач Марко Лазетић остају под руководећом палицом тренера Дејана Станковића, а одлучено је да голман Марко Ђопић и везиста Алекса Матић наредних годину дана проведу у филијали нашег клуба Графичару у којем ће имати далеко више прилике да стичу сениорско искуство.

Тренер Дејан Станковић сада на располагању има укупно седам фудбалера пошто су ту поред већ помињаних Николе Станковића и Марка Лазетића и старији и искуснији Жељко Гаврић, Страхиња Ераковић, Никола Крстовић, Немања Гордић и недавно појачање из панчевачког Железничара Петар Станић.

Повезане вести

Leave a Comment