Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

И Ерон Вајт поздравио Калинићев повратак на Мали Калемегдан

Поподневни сати претоплог петнаестог јулског дана 2021. године активирали су кошаркашку бомбу. За ширу спортску јавност, изненада се догодило, Никола Калинић се враћа кући и у наредном периоду ће носити црвено-бели дрес.

Иако је недавно одбио „безобразно“ високу, у финансијском смислу, понуду нашег вечитог ривала, а затим у медијима распоређиван у ростере шпанских великана Барселоне и Реал Мадрида, Калинић се након пет сезона у истанбулском Фенербахчеу и годину дана проведених у Валенсији враћа на Мали Калемегдан да настави са успесима у омиљеном дресу, тамо где је стао 2015. године након освојених трофеја у регионалној лиги, домаћем шампионату и националном Купу Радивоја Кораћа.

Повратак искусног српског репрезентативца свакако је разгалио звездашку јавност, али је истовремено обрадовао и америчког крилног центра Ерона Вајта који је недавно зелени дрес атинског Панатинаикоса заменио дресом српског и регионалног шампиона. Вајт је на свом „twitter“ профилу прокоментарисао званичну објаву нашег кошаркашког клуба којом се Калинићу жели добродошлица на Мали Калемегдан.

Повезане вести

Leave a Comment