Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Нови Звездин дрес за сезону 2021/22

Утакмицом са новосадском Војводином фудбалери Црвене звезде данас, петак 16. јул, крећу у поход на нову, пету узастопну шампионску титулу. Сусрет ће бити одигран на стадиону „Рајко Митић“, а само пар сати пре званичног старта фудбалске сезоне 2021/22, медијима су представљене три гарнитуре дресова у којима ће наступати наши фудбалери.

Како се сазнаје, идеја за нову опрему потекла је од дресова које је наш клуб носио у сезонама 1996/97 и 1997/98 када је управо данашњи тренер нашег клуба Дејан Станковић са пуно успеха наступао у црвено-белој опреми, а за које велика већима звездашке јавности сматра и да су једни од најлепших у клупској историји. Ипак, мора се нагласити да изузев црвено-белог дреса, остала два бели и плави прилично одступају од тадашње опреме, али свакако ће изазвати лепа сећања код свих Звездаша који се сећају како је наш клуб у оваквој опреми освојио Куп СР Југославије, али и играо фантастичне европске сусрете са немачким Кајзерслаутерном и шпанском Барселоном.


Позивамо и посетиоце нашег портала да прокоментаришу нову опрему у којој ће ФК Црвена звезда наступати у сезони 2021/22.

Повезане вести

3 comments

Milan јул 16, 2021 at 14:18

Ovaj dres ne treba menjati u narednih 10 sezona! I beli je odličan, sa ovim vezom “1991”. Svaka čast! Treći je mogao malo bolje..

Reply
Siniša јул 16, 2021 at 11:24

Opet reklama preko pola dresa, zašto smeta crvena boja kada je logo sponzora plave boje

Reply
Раде Република Српска јул 16, 2021 at 09:31

Прелијеп дрес,враћа у неке љепше дане. Овај црвенобијели дрес би требао да остане заувијек овакав,да га више не мијењају.

Reply

Leave a Comment