Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАтлетикаВажноНајновијеОстало

Звездаши на Балканијади за млађе јуниоре/ке

Вања Дрча, Милица Томашевић и Александар Мићић Звездини су атлетичари који су представљали репрезентацију Србије на млађејуниорском Првенству Балкана које се одржало у Краљеву.

Од наших атлетичара прва је лед пробила Вања, која је наступила у дисциплини 100 метара препоне. Лични рекорд и време од 14.44 секунди донели су јој шесту позицију. За медаљу је ипак требало да се трчи брже од 14 секунди, што верујемо да врло убзо очекује и њу.

За само једну стотинку, Александар се није пласирао у финале дисциплине 100 метара. Са 11.11 секунди био је деветопласирани. Готово целе сезоне Мићић је био на нивоу довољном за дирекран пролазак у финале, али овога пута за длаку је измакло.

Али радост за њега убрзо је уследила, освојио сребрну медаљу у штафети 4×100 метара. Штафету су још трчали Марко Брајовић, Филип Стојановски и Страхиња Радаковић. Вицешампионско време износило је 42.38 секунде.

До осме позиције у дисциплини 2000 метара стипл са временом 7:38.48 дошла је трећа чланица клуба која је изборила пласман на Балканијаду, Милица Томашевић.

Честитамо свим атлетичарима и њиховим тренерима на успесима и резултатима и желимо им пуно успеха у наставку сезоне.

The post Звездаши на Балканијади за млађе јуниоре/ке appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment