Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда и Моцарт доделили опрему ветеранима

Црвена звезда заједно у сарадњи са бетинг партнером „Моцарт“ је данас у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ уручила нове дресове бившим асовима нашег славног тима.

Ветерани Црвене звезде се редовно такмиче и играју ревијалне мечеве широм Србије, Републике Српске, Црне Горе и Македоније, а наш клуб заједно са компанијом Моцарт је спремио посебну гарнитиру дресова за некадашње бивше „звезде“ нашег трофејног клуба која ће им донети много нових успеха у предстојећим изазовима. Председник ветерана Црвене звезде и легенда клуба Саша Марковић није могао да сакрије одушевљење након доделе дресова.

Дресови ће нам заиста много значити. Захваљујемо се нашем клубу који је био посредник и наравно компанији Моцарт, јер су дресови увек били наша „рана“. Обично када играмо утакмице навијачи питају за дрес, а знате како то иде, тако да једноставно нама ветеранима то много значи јер ћемо имати комлетну гарнитуру. Биће нам лакше на путовањима, јер смо имали случајеве где смо малтене имали пола дресова један део екипе, пола други, наравно Звездини, али различите гарнитуре. Тога сада неће бити. Мораћемо да пазимо када будемо поклањали дресове, понећемо гарнитуре распарених дресова које ћемо да дајемо, а ове нове ћемо да чувамо. Врло брзо ћемо играти у новим дресовима, можда већ на гостовању у Црног Гори – рекао је Саша Марковић.

Такође, још један славни ас нашег клуба Станислав Караси није могао да сакрије осмех са лица после ове церемоније, а посебно је нагласио колико ће им значити нова гарнитура дресова у утакмицама који долазе, као и колико им значи подршка навијача на мечевима.

Веома леп гест, а веома нам је важно што ће бити на утакмицама бити сви исти бројеви које смо носили, као и иста боја дресова. До сада смо имали углавном распарене дресове, али хвала Моцарту што нам је учинио једно велико задовољство, а надам се да ћемо имати итекако успеха са овим дресовима. Увек имамо мотив када је ту црвено-бела боја, тако да ће ово бити фантастично, јер добијамо једног сјајног спонзора који је у фудбалу, као и спорту уопште. Дресови су сјајни, а надамо се да ћемо их добијати и касније. Ретко која екипа има ветеране који путују, а на тај начин презентују свој клуб. Има заиста много људи који су навијали за нас годинама, а сада када нас виде питају да ли могу да нас дотакну и да ли смо то стварно ми. Увек је велика радост где год да одемо, организујемо све и подржавамо наше навијаче. У Црној Гори ћемо показати какву лепу гарнитуру дресова сада имамо, а увек уживамо у црвено-белом дресу – закључио је Караси.

The post Звезда и Моцарт доделили опрему ветеранима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment