Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса утакмица млађих категорија

Омладинци Црвене звезде настављају такмичење у првенству у недељу у 9 сати против ИМТ-а, док ће се кадети такође у недељу састати са Адом са почетком од 20 часова. Наш развојни тим Графичар ће у трећем колу Прве лиге Србије од 17:30 дочекати панчевачки Железничар. Све утакмице можете пратити уживо на Звезда ТВ-у, као и Јутјуб каналу Звезда кидс.

Изабраници Марка Неђића у овој сезони бране титулу, а тим је као и протекле сезоне један од најмлађих у првенству. Јуниори црвено-белих ће након победе у првом колу над Чукаричким од 2:1, гостовати екипи ИМТ-а у јутарњем термину од 9 часова.

Кадети Црвене звезде ће након пораза у првом колу од Чукаричког, покушати да забележе прву победу у текућој сезоне у 2.колу шампионата где ће играти против Аде, која је у првом колу поражена од Графичара.

У трећем колу Прве лиге Србије, Графичар ће на теренима наше Омладинске школе дочекати Железничар из Панчева. Наша филијала је у досадашњем току сезоне освојила један бод, па ће састав Бошка Ђуровског покушати да оствари први тријумф.

Распоред утакмица:

Петак, 17 часова и 30 минута, сениори – Графичар – Железничар

Субота, 10 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Синђелић

Недеља, 9 часова, омладинци – ИМТ – Црвена звезда

Недеља, 9 часова, млађи кадети – Графичар – Партизан

Недеља, 11 часова, омладинци – Земун – Графичар

Недеља, 20 часова, кадети – Ада – Црвена звезда

The post Најава преноса утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment