Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Распуцани нападачи

У викенду за нама, таленти који стасавају у нашој омладинској школи су остварили четири победе уз 34 постигнута гола.

Омладинци Црвене звезде су били веома силовити и савладали ИМТ резултатом 8:1. Неко ко је у потпуности обележио утакмицу је талентовани Марко Лазетић са три фантастична гола, а испратили су га Никола Станковић, Виктор Радојевић, Мирко Николашевић, Михајло Милосавић и Лука Бошковић који су то учинили једном. Успешно гостовање је иза омладинаца Графичара, јер су тријумфовали над Земуном резултатом 2:1. Стрелац првог гола био је Матеја Бојовић, а онда је и непрописно заустављен у шеснаестерцу домаћина, а сигуран извођач, као по навици, био је Сава Аврамовски.

После пораза у првом колу, кадети Црвене звезде су се вратили на победничку стазу и планирају да ту остану до даљњег. Мајсторија Стефана Миладиновића када је под пречку погодио била је увертира у сналажљивост Алексеја Вукичевића у петерцу ривала и сигурну реализацију са беле тачке капитена Лазара Ђурића.

Сениори Графичара су поражени од панчевачког Железничара реултатом 0:3. Упркос приликама и шансама које су имали таленти који стасавају у нашем развојном тиму, нису успели да погоде мрежу ривала.

Млађи омладинци Црвене звезде су били успешнији од београдске Локомотиве и савладали их резултатом 9:0. Са три гола се издвојио Стефан Пиргић, а пратили су га Павле Огњеновић, Михајло Милосавић, Андреј Шкобаљ, Александар Кахвић и Лука Бошковић.

Сезону су стартовале наше две селекције млађих кадета. Ефикасни су били дечаци који носе дрес Црвене звезде, па су мрежу ривала погађали Андрија Максимовић (3), Андреј Петровић и Душан Жагар (2), и по једном Андреј Младеновић, Даворин Тошић, Далибор Лазић, Михајло Катанић и Огњен Милошевић. С друге стране, фудбалери Графичара су поражени од вечитог ривала резултатом 0:3.

The post Звездини бисери – Распуцани нападачи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment