Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Продаја сезонских улазница почиње 6. септембра

Кошаркашки клуб Црвена звезда почиње продају сезонских улазница за такмичарску сезону 2021/2022 од 6.септембра!

Иза нас је због пандемије Ковид 19 можда и најтежа сезона у историји клуба и кошаркашког спорта. Почели смо је без публике и са празним трибинама, са мноштвом непознаница, изазова, препрека и тешкоћа. Завршили смо је тријумфално са трофејима, новим искуством и уз велику подршку са трибина без које би сви циљеви били теже оствариви.

И управо претходна такмичарска сезона њен почетак и посебно крај, показала је шта значе Звездини навијачи и подршка са трибина за наш клуб и играче.

Зато је јасно да без обзира на препреке какве до сада у свету спорта нису виђене, Црвена звезда није Црвена звезда без подршке навијача и спремни смо да заједно без обзира на отежавајуће околности уђемо у још једну изазовну сезону – заједно са нашим навијачима и продајом сезонких улазница.

Поред спортског дела, највећи ударац свакако је претрпело финансијско пословање клуба, и зато нам је звездашко јединство и помоћ навијача у овом тренутку изузетно важна. Управо због тога, цене сезонских карата биће прилагођене актуелном тренутку, а посебне олакшице и попусте имаће они који су били у могућности и помогли клубу почетком прошле сезоне куповином сезонских улазница за такмичарску сезону 2020/2021.

Помоћ коју је клуб у несметаном свакодневом функционисању имао од стране својих навијача куповином сезонских улазница у је немерљива и имаће још већи значај у наредној сезони!

Црвена звезда која је и за ову сезону оформила тим у складу са могућностима, амбицијама клуба и јачини такмичења у којима учествује, ће у наредној сезони своје мечеве играти у “Штарк Арени” и хали “Александар Николић” у Београду.

Продаја сезонских улазница за такмичарску сезону 2021/2022 обављаће се искључиво на штандовима испред седишта клуба на Малом Калемегдану и путем онлине наручивања, а комплетне цене свих сезонских улазница уз све прецизна објашњења и детаље биће објављене током наредне недеље на званичном сајту и свих друштвеним платформама клуба.

Будите уз Црвену звезду и у наредној евролигашкој сезони, само заједно можемо до циљева који су сада стандард нашег клуба.

КК Црвена звезда

The post Продаја сезонских улазница почиње 6. септембра appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment