Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Обрадовић одбио Русе да би наплатио комплетан уговор са Звездом

Саша Обрадовић је прошлог лета дошао на клупу Црвене звезде уз велико одушевљење како навијача, тако и целокупне спортске и кошаркашке јавности. Данас је некада миљеник “Делија” постао у најмању руку не много драга особа на “Малом Калемегдау”.

Лоши резултати довели су до смене Обрадовића, а његови поступци након напуштања црвено-беле клупе тешко могу да се повежу са неким ко је цео живот истицао своју клупску припадност, да не кажемо љубав. Како преносе спортски медији у Русији, Саша Обрадовић је по њима недавно учинио прилично неочекивану ствар.

Портал “metaratings.ru” објавио је вест да је Саша Обрадовић одбио да седне на клупу селекције Русије, јер би тако остао без новца који му је гарантован уговором са Црвеном звездом. Српски шампион и даље исплаћује плате сада већ увелико бившем тренеру.

Руку на срце ни Руси се нису били финансијски издашни па да се Саша Обрадовић одрекне пара са “Малог Калемегдана”. Наводно, плата селектора “зборнаје команде” је 100 хиљада евра на годишњем нивоу. Саша Обрадовић би до краја ове сезоне од Црвене звезде требало да заради 645.000 евра.

– „Невероватно је да легенда Звезде наплати 645.000 евра за четири месеца у клубу. Те приче око љубави у спорту, то је љубав до последњег евра у сопствени џеп“, рекао је недавно председник КК Црвена звезда мтс, Небојша Човић.

По свему судећи Саша Обрадовић ће да одмара од кошарке бар још годину дана, док му Црвена звезда не исплати цео уговор.

Повезане вести

5 comments

MILOS RANKOVIC окт 2, 2021 at 23:24

BRACO DELIJE NIKAD VISE DA GA PUSTIMO U DVORANU,AKO DODJE ODMAH DA GA ISTERAMO,ZATO MI NEMOZEMO PETICU DA DOVEDEMO,BRUKO,SRAMOTO,LOS COVEK,NAPALJENI TRENER KOJI POJMA NEMA O ZIVOTU,RADONJA JE ZA TEBE BOG,DODJES LI U DVORANU VIDIMO SE LEGENDO ZVEZDE,AJDE KAD SI MANGUP DODJI U PONEDELJAK NA UTAKMICU,AJDE BUDI MUSKO,ZABORAVI DA ZVEZDA POSTOJI,SVE POSTERE SA NJIM IZBACITI IZ KLUBA,NJEGOVO IME DA SE NESPOMINJE VISE U KLUBU,ON JE NAS NAJVECI NEPRIJATELJ

Reply
Nenad Popovic окт 3, 2021 at 02:45

100% si u pravu! Mladji se ne sećaju, davno je bilo. Bio je povredjen i to dugo, uzimao platu od Zvezde, a onda čim se oporavio, otisao i potpisao za Budućnost. Pičketina najobičnija. Radonja je Bog!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 2, 2021 at 23:21

PIČKA..DO POSLEDNJEG EVRA

Reply
dusan окт 2, 2021 at 20:52

ako je ovo tacno… sram te bilo

Reply
Aleksandar 89 окт 2, 2021 at 22:32

Dusan da znas Crvena Zvezda mu dala sansu u zivotu kad je bio klinac od najmladjih kategorija do najstarijih kategorija bio je prvotimac bio je trener a sad tako uzvraca.

Reply

Leave a Comment