Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дегенек негативан на COVID-19

Претходних седам дана Црвена звезда је имала велике персоналне проблеме. Четири играча су имали корона вирус, а од суботе је због истог разлога испао још један првотимац.

Ипак, после новог тестирања, негативан је Милош Дегенек. Дефанзивац није више на боловању, а очекује се да ускоро почне са лаганим тренинзима. Ако све буде по плану штопер ће већ после паузе да конкурише за тим. Следећи меч црвено-бели играју 16. октобра, у Лазаревцу, против Колубаре.

Кад су остали играчи у питању, Александар Катаи и Александар Драговић се осећају добро и чим добију нови негативни тест враћају се под палицу тренера Дејана Станковића. Аустријски репрезентативац неће играти у октобарским мечевима националног тима и о томе је обавестио селектора Франка Фоду. На дужем боловању је капитен Милан Борјан, па вероватно неће да путује у Канаду, мада за то још постоје минималне шансе.

Црвено-бела дружина је до после бројних и тешких утакмица добила слободно до четвртка. Следи нова битна серија утакмица, за све у клубу је најважније да сви фудбалери буду на окупу…

(извор: maxbetsport.rs)

Повезане вести

Leave a Comment