Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: „Много би нам значило да публика дође у што већем броју“

Кошаркаши Црвене звезде мтс први меч у новој сезони Евролиге код куће играју против литванског Жалгириса у среду од 19 часова.

Пред овај усрет тренер Дејан Радоњић је изјавио:

– „Прва утакмица код куће за нас ће бити изазов да покушамо добром игром да дођемо до бодова и победе. Биће тешко. Жалгирис је после два пораза у два меча променио тренера и видећемо реакцију тима на то. Ми са друге стране налазимо се у тешком ритму, посебно што имамо мањак играча у ротацији, као и оних који се враћају из повреда… Желимо да одиграмо меч са енергијом, искусан тим из Каунаса ће казнити наше грешке, зато интервали добре игре морају да буду што дужи како би контролисали утакмицу. Подршка навијача нам је много потребна да дођемо до бодова“, рекао је Радоњић и додао:

– „Играће ова екипа као и до сада, Цирбес је и даље ван, Лазић је у свом програму опоравка, Вајт није ту, тај мањак није мали, ово су играчи који врло значајни за наш тим, имамо и играче који су изашли из повреда и још увек нису на нивоу на који су нас навикли.“

Он је посебно позвао навијаче да играчима пруже подршку

– „Наши навијачи, надам се да ће доћи у великом броју, сви они који се нађу у хали, значила би нам свима да подршка буде онаква каква зна да буде! тренутак је такав, ритам је такав, и противник који је квалитетан – много би нам значило да публика дође у што већем броју и пружи нам подршку“, завршио је тренер црвено-белих.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC окт 13, 2021 at 15:28

BRATE RADONJICU UVEK UZ VAS,DOLAZIMO VECERAS,ALI MALO OVA DVA STRANCA UPREGNI,NEMA BORBE KOD NJIH POGOTOVO HOLINS,IDEMO DO POBEDE VECERAS,I DRAGO MI JE DA SU DELIJE OPROSTILI KALENICU,DECKO JE DAO KOMENTAR DA GA NISU NOVINARI RAZUMELI I LOSE PRENELI I JA MU VERUJEM,DECKO JE POKAZAO KO JE I STA JE,DOSAO JE U ZVEZDU ZA MANJE PARE I GINE NA TERENU NA SVAKOJ UTAKMICI,PRI TOM IGRA PO 35 MINUTA,VECERAS SVI ZAJEDNO DO POBEDE

Reply

Leave a Comment