Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци спремни за Емполи

Омладинци Црвене звезде ће у среду од 16 часова и 30 минута угостити екипу Емполија у оквиру другог кола Лиге шампиона за младе, а у табору тима који са клупе предводи Марко Неђић влада позитивна атмосфера пред дуел са јуниорским шампионом Италије.

Пропустио је реванш утакмицу против Сент Патрика Стефан Мелентијевић услед добијеног црвеног картона у Ирској, али сада је спреман да поново уз Лековића чини непробојан бедем до Звездиног гола.

Даћемо све од себе и надам се да ће нас наша игра и борба довести до тога да резултат буде позитиван. Атмосфера у екипи је одлична. До сад смо обе утакмице у Лиги шампиона за младе победили и имамо много самопоуздања пред меч који следи. Мислим да би концентрација и посвећеност детаљима могло да буде оно што ће да пресуди у среду. Емполи је добра екипа, италијанско првенство за младе је једно од најбољих на свету, али ми смо Звезда и морамо да се понашамо тако. Не желим да се бавим прогнозирањем, хоћу само нападачки да одиграмо и надам се да ће бити што више људи на стадиону, те да ће нам то дати ветар у леђа – рекао је Мелентијевић.

Један од најзадуженијих за офанзивну линију нашег тима биће млади Урош Бранковић за кога је повреда дефинитивно прошлост.

Биће то пре свега једно прелепо искуство. Прошли смо први круг и штета би било да сад испаднемо, тако сви у екипи размишљамо, желимо да дамо максимум и прижељкујемо победу. Осећам се одлично и могу да кажем да је повреда прошлост. Из утакмице у утакмицу добијам све више самопоуздања и то је оно што ми је у овим тренуцима најважније. Као што сам рекао и пре повреде – наставићу тамо где сам стао и спреман сам да то покажем већ у среду. Мислим да би тимска игра могла да направи разлику у нашу корист. Волео бих да буде што више људи на трибинама, то ће много да нам значи – закључио је Бранковић.

The post Омладинци спремни за Емполи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment