Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Црвено-беле у уторак настављају такмичење у Купу Србије

Одбојкашице Црвене звезде у уторак ће у УСЦ „Вождовац“ на Бањици угостити екипу Јединства у реванш мечу четвртине финала Купа Србије. У првом сусрету, одиграном пре седам дана у Старој Пазови, Јединство је забележило победу 3:1. Звезди је за пролаз у полуфинале неопходан тријумф максималним резултатом 3:0.

Звезда овај меч дочекује у добром расположењу након сигурне победе у 5.колу Суперлиге Србије. Александар Владисављев, тренер Црвене звезде, најпре се осврнуо на ритам играња јаких утакмица на свака три-четири дана.

Веома густ рспоред у овом делу сезоне, захтеван, са много утакмица, само се смењују као на трци. После победе у 5.колу Суперлиге девојке су имале један слободан дан и одмах су се окренуле изазову у Купу. На нама је да урадимо све да добијемо ту утакмицу резултатом који нас води у полуфинале – био је први коментар Александра Владисављева.

Звезда у меч против Јединства улази без калкулација. Стратег црвено-белих дама нема дилему шта његов тим може очекивати у ревашу Купа.

Можемо да очекујемо велику борбу, једну сигурно добру утакмицу. Ми смо у таквој ситуацији да апсолутно немамо никакву калкулацију, нама једино сигурно одговара победа од 3:0 што је сигурно веома захтевна ситуација за наш тим. Мислим да уз нашу најбољу игру то можемо и да остваримо. Ми ћемо свакако све урадити да то тако и буде. Видећемо, стварно имамо ривала који јако добро игра и који је показао свој квалитет и да тренутно није случајно први на уперлигашкој тавели. То нама ништа не значи, имамо циљ, жељу да идемо до краја у свим такмичењима, једно од њих је и Куп. Тако да, немамо другу солуцију него идемо на победу – закључио је Владисављев.

Ана Живојиновић најпре се осврнула на први меч, а потом и на оно што Звезду очекује у реваншу.

У Старој Пазови је била тешка утакмица за нас, могу рећи да нам је недостајало мало среће. Мислим да је све у нашим рукама. Да у уторак одиграмо онакву одбојку какву ми знамо најбоље да одиграмо и да све зависи од нас. Надам се ћемо да ћемо све бити спремне да пружимо свој максимум, остваримо повољан резултат и прођемо даље.

Звездин примач сервиса сматра да нешто лаганији дуел у Суперлиги Србије пред реванш Купа може бити мач са две оштрице.

Са једне стране је и боље имати овакав меч пред утакмицу са Пазовом јер већ две-три недеље смо у тренингу без дана одмора, тако да прија оваква једна утакмица. Драго ми је што смо овакву утакмицу прихватиле са великом дозом одговорности и озбиљности и остварили максимални резултат. Надам се да ћемо поновити овакву игру да дођемо до победе.

Подршка са трибина увек значи, посебно у овако важним утакмицама. Ана Живојиновић не крије да би волела да трибине буду попуњене.

Ја бих искрено волела. Значило би нам да буду наш седми играч, да нам буду ветар у леђа и стварно било би лепо да дођу и да наставе после ове утакмице да долазе. Мислим да ће им бити јако лепо и занимљиво – закључила је Ана Живојиновић.

Реванш меч четвртине финала Купа Србије између Црвене звезде и Јединства игра се у уторак у сали УСЦ „Вождовац“ на Бањици од 18,30. У првом мечу Јединство је славило 3:1, Звезди је за сигуран пролаз, без калкулација, потребна победа 3:0.

The post Црвено-беле у уторак настављају такмичење у Купу Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment