Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Ивановић прескаче и дуел са Панатинаикосом

У четвртак 4. новембра са почетком од 18 часова кошаркаше Црвене звезде мтс очекује дуел 8. кола Евролиге. У дворани „Александар Николић“ гостује грчки великан Панатинаикос ОПАП који у досадашњем делу сезоне, као и наш клуб, има скор од две победе и пет пораза.

Као и у комплетном досадашњем делу сезоне тренер Дејан Радоњић неће моћи да рачуна на комплетан играчки кадар. Амерички крилни центар Ерон Вајт у фази је опоравка након тешке повреде доживљене током предсезонског турнира у Минхену, а како се сазнаје предстојећи евролигашки сусрет прескочиће и црногорски интернационалац Никола Ивановић.

Наиме, Ивановић се опоравио од вируса COVID-19, али још увек није спреман за највеће напоре које изискује меч оваквог нивоа, па ће се његов повратак на терен догодити у наредном колу редионалне АдмиралБет АБА лиге када Црвена звезда у дворани „Крешимир Ћосић“ гостује екипи Задра.

Повезане вести

1 comment

Dragan нов 2, 2021 at 23:49

Ma…ne mota da igra uopste. Covic je objavio da mi nemamo pare ni za ove leve igrače i tako staviovl do znanja da je projektovano da ove sezone nemamo NIKAKVE ambicije. Nemamo pare, nemamo medije, nemamo igrače, nemamo uticaj, nemamo atmosferu…Sve to što groblje sada ima. I niko se ne buni. Selo gori, a Čivić se češlja…i sprema za jutarnji program da trabunja o Kosovu, popovima, politici…a Zvezdu ko j..e.

Reply

Leave a Comment