Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеМлађе категоријеНајновијеФудбал

Неђић: „Поносан на играче“

Омладинци Црвене звезде ремизирали су против Емполија (1:1) на стадиону Чукаричког у оквиру другог кола Лиге шампиона за младе, а утиске након утакмице изнео је шеф стручног штаба наших јуниора Марко Неђић.

– „Права утакмица, може се чак рећи и сениорска, а ми смо играли са кадетима и млађим омладинцима. Стварно сам препоносан на момке, испунили су сваки захтев стручног штаба из неке претходне анализе Емполија које смо радили пред меч. Остаје жал, јер се чинило да можемо да остваримо тријумф. Било је шанси на обе стране. Италијански представник је озбиљан ривал, најбоља су екипа у њиховој земљи тренутно. Показали смо да знамо да играмо фудбал против старијих ривала, као што смо то приказивали и претходних сезона“, рекао је Неђић.

Истакао је тренер наших омладинаца да је тек завршено прво полувреме и да Црвена звезда иде у Италију са намерном да обезбеди пласман у даљу фазу такмичења.

– „Жао ми је због играча, знам колико су вредно радили и спремали се за овај дуел. Очекује нас реванш у Италији 24. новембра, а ако овако добар приступ буду имали момци верујем у пролаз даље“, закључио је млади стручњак.

(извор: ФК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment