Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Катаи: „Да испишемо нову страницу историје“

Црвена звезда сутра од 21 час дочекује Мидтјиланд на свом стадиону у оквиру четвртог кола групне фазе Лиге Европе, а очевикања пред дуел изнео је најбољи стрелац црвено-белих Александар Катаи.

Играмо на нашем стадиону. Идемо на победу, ми смо Црвена звезда. Нема калкулација, за то смо се борили, спремали. Сутра ћемо да ти максимум да победимо и да испишемо нове странице историје Црвене звезде – рекао је Катаи.

Сматра дриблер из Србобрана да је спреман за сутрашњи меч и да ће се то показати сутра на самом терену.

Видећемо сутра на терену. Нисам играо неколико утакмица и сигурн да то утиче. Не бих себе описао као кључну фигуру нашег тима. Фудбал није индувидуални спорт тако да све резултате које смо направили, урадили смо то као тим. Сутра излазимо на терен као екипа, нико се не издиже изнад тога. Да ли ће неко допринети томе мало више голом, асистенијом или одбраном сматрам да нас то краси што смо тим – рекао је крилни нападач.

Прија индувидуални успех Звездиној десетки, али истиче Катаи да је тим и резултат на првом месту.

Индувидуални успех ништа не значи без тимског резултата. Као тим побеђујемо, као тим губимо. Не значи ништа ако не побеђујемо, са једне стране је лепо наравно. Нама су битне победе и три бода. Да ли ће постићи гол Иванић или Канга није битно или Борјан да одбрани. Мислим да је кључна ствар тим – закључио је Катаи.

The post Катаи: Да испишемо нову страницу историје appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment