Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвена звезда и Адидас – Ти то умеш, ти то можеш!

Победничке ритмове КК Црвене звезде на кошаркашком терену од сада прате тактови нове звездашке песме коју је осмислио Марко Луис. Један од најталентованијих и најпродуктивнијих младих кантаутора на нашим просторима, у сарадњи са Адидасом и кошаркашима Црвене звезде извео је мелодију која је већ постала део амбијента на утакмицама црвено-белих у Евролиги и регионалном такмичењу.

Главни јунаци спота песме која почиње речима “Ти то умеш, ти то можеш” су првотимци и подмладак Црвене звезде. Капитен Бранко Лазић, Огњен Добрић, Стефан Лазаревић и Марко Гушић уз помоћ својих наследника и по тактовима Луиса пронашли су се у новој улози.

У спот су донели енергију која је публици до сада била позната само са терена, а када почне музика пожелећете и ви да заиграте или узмете кошаркашку лопту у руке.

Првотимци Црвене звезде су у споту обучени у Адидас дресове за сезону 2021/2022 који су побрали бројне симпатије звездаша. Ретро дизајн и прошлост комбиновани су са данашњицом, успесима и свим мотивима који красе Црвену звезду данас – а то најбоље осликава “наша линија живота” која се налази на полеђини дреса, испод заставе Србије. Детаљи који праве разлику.

Спот подиже на ноге и буди праву емоцију, одише сјајним ритмом и звездаштвом. То је снажна енергија која носи и води, у победе, у успехе који су производ преданог рада и уложеног труда. Црвена звезда и Адидас су савршен спој. Они заједно умеју и заједно могу.

The post Црвена звезда и Адидас – Ти то умеш, ти то можеш! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment