Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Победа незаустављивих кадета

Кадетска селекција наставља да бележи фантастичне резултате, па су тако у оквиру 13. кола шампионата савладали лучанску Младост резултатом 3:0. Бункер гостију пробио је Матеја Бубањ, а победу су потврдили Стефан Миладиновић и Јован Мијатовић који дефинитивно показује да је повреда прошлост, за велику радост Слађана Николића и његов стручни штаб.

Црвена звезда – Младост 3:0 (1:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Марко Карановић.

Стрелци: Бубањ у 35, Миладиновић у 60. и Мијатовић у 82. минуту.

Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Недељковић, Стојсављевић, Ђокић (од 67. Каришик), Вукичевић, Цветковић, С. Миладиновић (од 64. Димитријевић), Шљивић (од 77. Д. Ђурић), Бубањ (од 64. Шкобаљ), Радоњић, Вукојевић (од 58. Мијатовић).

Младост: Виторовић, Опанчина, Милић (од 88. Митровић), Радојичић (од 58. Вучићевић), Тодоровић, Милосављевић, Пешић, Рељић (од 53. Чубрак), Шајиновић, Петровић (од 83. Маринковић), Рацић.

У добром расположењу после низа од 10 победа, дочекали су изабраници Слађана Николића нови меч у оквиру првенства.

Мало је недостајало да црвено-бели одмах са центра дођу у вођство. Лопта је стигла до Миладиновића, он упутио оштар пас за Шљивића који је са десетак метара гађао преко гола. Могао је Шљивић и пет минута касније да погоди и искористи неодлучност Виторовића који се премишљао око истрчавања, али успео је Опанчина да га стигне и коригује то.

Конкретну прилику имао је Вукојевић у 28. минуту, али је и он гађао тик изнад пречке са левог бока после уигране акције црвено-белих. Ипак, бедем одбране гостију пробијен је у 35. минуту, када је Бубањ после асистенције Шљивића, прво прихватио лопту, а онда и претрчао дефанзивца Младости, те погодио сам угао гола Виторовића. Три минута касније се у сличној ситуацији нашао Миладиновић, али гађао тик поред гола. У два наврата у истом нападу је могао Бубањ да буде поново кобан по ривала, прво је покушао петом, па са земље, али је на гол-линији интервенисао Рацић у 40. минуту.

Као и у првом полувремену, могао је Шљивић одмах да се упише у стрелце. Центрирао му је Недељоквић, а брзоноги Крушевљанин из волеја шутирао, међутим, преко пречке. Ударац Радоњића у 56. минуту када је протутњао по средини терена и гађао мало поред гола, послужило је као својеврсна увертира за оно што је уследило. Свега четири минута касније, управо је Радоњић послао фантастичну лопту за Бубња који је истрчао и шутирао, Виторовић је то успео да заустави, али је Миладиновић натрчао и тек из другог покушаја успео да погоди. Затесла се и статива у 65. минуту када је Мијатовић гађао после одбитка.

Изузетно расположен за игру био је Мијатовић, за кога је повреда очигледно прошлост, па је и у 79. минуту са десне стране, после дриблинга, гађао даљи угао Виторовићевог гола, међутим, лопта је завршила поред стативе. Ипак, да се упорност исплати показало се три минута касније. Радоњић је упутио одличну лопту за брзоногог Мијатовића који је дриблингом, без проблема, елиминисао чувара и снажно искоса погодио Виторовићев гол, те поставио коначан резултат на данашњем мечу.

The post Победа незаустављивих кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment