Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Радуловић: „Евандро је 100 одсто спреман“

Док је већина играча црвено-белих на теренима хотелског комплекса „Калиста“, наши реконвалесценти су у теретани. Напорно раде како би се што пре вратили у конкуренцију Роберта Просинечког, а план и програм рада и одређује нико други до Михајло Радуловић.

Годинама представља најважнију карику у опоравку свих Звездиних фудбалера, а изузетак није био ни ове године. Довољно је рећи да стручни штаб рачуна на све наше првотимце изузев Филипа Касалице који у Београду ради по посебном програму и прикључује се екипи чим они дођу у Србију.

Занимало нас је шта се све дешавао у његовој „канцеларији“ током ових двадесетак дана…

– Дешавало се много тога – остао је загонетан популарни Бата, а потом нас увео у тајне свог заната. – Узмимо пример Евандра. Бразилац је прву седмицу припрема у Анталији био код мене у теретани сваки дан, затим смо смањили темпо и редуковали програм на једном у два дана. Верујте ми на реч, Евандро је сад потпуно спреман и Роби на њега може да рачуна 100 одсто у наставку првенства.

Уз креативца црвено-белих био је још првотимаца који су прошли Батин „третман“…

– Током првог дела припрема у Анталији радио сам са Касалицом и Миливојевићем, а касније им се „придружио“ и Никола Максимовић. Срећом, све је завршено како треба, а уз сарадњу са физиотерапеутима клуба и доктором Пурићем они су сад спремни за најважније изазове у шампионату.

Бата има и своје „фаворите“ у црвено-белом.

– Марко Перовић и Душко Тошић су „моји“ одавно. Сарадња са њима траје годинама и знам да се ради о врхунским професоналцима. Кад је реч о спреми осталих играча признајем да сам одушевљен на који начин су припремљени новопридошли играчи, а управо ће они бити тај тас на ваги који ће да пресуди у Звездину корист.

Нема сумње, навијачи ће имати прилике да виде једну растрчану Звезду на пролеће…

– Верујем у брзу Звезду, а знам да то жели и наш стручни штаб – закључио је Михајло – Бата Радуловић.

Повезане вести

5 comments

igordelija феб 22, 2012 at 20:18

Dosta treniranja idemo u boj zvezda oooooooo

Reply
collonelo феб 22, 2012 at 17:42

Nasi timovi uvek imaju najduzu pauzu od svih a opet nas svake god brukaju u evropi ! 🙂

Reply
ja феб 22, 2012 at 21:44

pa to je i problem ,niko nema ovako dugih pauza a da igra konstantno evropu

Reply
Milos феб 22, 2012 at 17:17

ајде бре више када ће да почне првенство, много вам је бре велика та пауза, то треба скратити, набио сам притисак, хоћу на Маракану, хоћу победе…..
…нек нам бог да среће да се врате дани, славни дани насе прошлости….

Reply
Penzioner 100% феб 22, 2012 at 16:06

Jedva cekam pocetak prvenstva!!! Od rodjenja mog nije proslo bez imena tvog…..!!!!

Reply

Leave a Comment