Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

Младе фудбалере који своје фудбалско искуство стичу у Омладинској школи иза југа Маракане предстојећег викенда очекује девет такмичарских мечева у оквиру њихових шампионата. Утакмицу кадета Црвене звезде, као и меч сениора Графичара имаћете прилику уживо да испратите на Звезда ТВ, али и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Кадетска селекција Црвене звезде одмериће снаге са екипом Графичара у недељу од 11 часова у оквиру 14. кола Кадетске лиге Србије. Изабраници Слађана Николића тренутно се налазе на првој позицији са 34 освојена бода, а овај меч дочекују након ремија са Војводином у Новом Саду. Кадети Графичара заузимају пету позицију у националном првенству са 20 освојених бодова, а у претходном колу ремизирали су са екипом Напретка из Крушевца (0:0). Утакмицу кадета моћи ћете да погледате уживо на Звезда ТВ, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ, у недељу од 11 часова.

Сениори Графичара дочекаће у понедељак од 13 часова новосадски Кабел у оквиру 19. кола Прве лиге Србије. Фудбалери које са клупе предводи Бошко Ђуровски, и поред добре игре и велике жеље за победом, поражени су у претходном мечу у Панчеву од екипе Железничара резултатом 1:0. Бисери који носи дрес нашег развојног тима покушаће да се врате на победнички колосек, а и тај меч моћи ћете да испратите уживо на Звезда ТВ, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ, у понедељак од 13 часова.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, петлићи – Телеоптик – Графичар

Субота, 10 часова, пионири – Црвена звезда – Бродарац

Субота, 13 часова, петлићи – Ника – Црвена звезда

Недеља, 11 часова, кадети – Графичар – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ

Недеља, 11 часова, млађи пионири – Чукарички – Црвена звезда

Недеља, 12 часова, млађи кадети – Локомотива – Графичар

Недеља, 14 часова, млађи кадети – Оле – Црвена звезда

Недеља, 14 часова, пионири, ОФК Београд – Графичар

Понедељак, 13 часова, ПЛС – Графичар – Кабел, ЗВЕЗДА ТВ

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment