Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звездин новогодишњи караван посетио Раковицу и Чукарицу

После обиласка Србије новогодишњи караван Црвене звезде настављен је у Београду, а црвено-бели Деда Мраз је данас посетио најмлађе чланове нашег клуба из општине Чукарица и Раковица.

Акција “Од рођења мог“ настављена је у Београду. Обилазак главног града и поделу пакетића експедиција нашег клуба је започела у општини Чукарица, а затим вредне поклоне доставила малишанима који живе у општини Раковица.

Као и до сада највеће одушевљење код дечице изазвао је црвено-бели Деда Мраз, који је пакетиће доставио на адресу малишана, сликао се, певао Звездине песме и био права атракција. Наши најмлађи чланови су на тај начин захваљујући Црвеној звезди уживали у дружењу које ће без сумње бити лепа успомена из детињства на вољени клуб.

На велику радост свих, Звездина експедиција је имала прилику да посети неколико породица које броје и преко пет чланова. Још једном се потврдило да је навијање за Црвену звезду ствар кућног васпитања и да ће наш клуб у будућности имати још већу армију навијача.

Звездин велики новогодишњи караван се сутра наставља, а црвено-бели Деда Мраз ће обилазити малишане који су рођени у 2021. години и који су чланови нашег клуба.

The post Звездин новогодишњи караван посетио Раковицу и Чукарицу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment