Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Ускоковић на позајмици у екипи Меге

Плејмејкер Црвене звезде мтс Алекса Ускоковић наступаће за екипу Меге до краја сезоне као позајмљен играч нашег клуба.

Дете црвено белих Алекса Ускоковић је рођен 30. августа 1999. године у Београду, висок је 186 центиметара и игра на месту плејмејкера.

Стасавајући кроз све млађе селекције Црвене звезде, постао је и репрезентативац Србије у млађим категоријама , прво сениорско искуство у екипи ФМПа где је и стигао до сениорске кошарке, а од 2020. године поново је члан сениорског тима Црвене звезде.

Ове сезоне је наступио на укупно 11 мечева у АБА лиги и Евролиги.

КК Црвена звезда мтс жели пуно здравља, среће и добрих игара Алексу Ускоковићу у наредних 6 месеци.

Алекса Ускоковић има важећи уговор са КК Црвена звезда до краја сезоне 2023-2024.

The post Ускоковић на позајмици у екипи Меге appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC дец 30, 2021 at 21:32

MALI IDES ZBOG UZASNE TAKTIKE TRENERA,VODI KOD RAZNATOVICA I MARKOVICA,CIRBESA,LAZAREVICA,IVANOVICA DA UCI KAKO SE CUVA IGRAC,DAVIDOVCA,DOBRICA I VAJTA POSLATI U BANJU DA SE VISE OPORAVE

Reply
Zveki дец 30, 2021 at 23:23

Mi smo Evroligaš koji nema žutu banku, nema kvalitetne kondicione trenere, zdravstvenu službu, nema vrhunske igrače(osim Kalenića), nema centra i klasik beka šutera, bez kojih je ozbiljna košarka NEZAMISLIVA!!! Imamo odličnog trenera, sjajan timski duh, imamo s vremena na vreme velike pobede…i kraj.!!! Imamo doduše predsednika koji na izborima nema protiv-kandidata, i naravno pobeđuje, a nema nikakav program i plan za razvoj i budućnost kluba, nema ideju kako obezbediti pare, ali ima političko- vaćarošku priču o prošlim uspesima i prošlosti!

Reply

Leave a Comment