Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звезда је живот – Бранко Белеслин

У новој епизоди серијала „Звезда је живот“ доносимо вам причу о хероју у белом мантилу и великом заљубљенику у црвено-беле боје Бранку Белеслину.

У тридесетоминутној емисији рођени Шапчанин говорио је о свему ономе што је утицало да његов живот буде какав и данас јесте. Открио нам је зашто је одлучио да се бави медицином, као и како је још у дечачким данима заволео фудбал, а уз то и Црвену звезду.

Од малих ногу заволео је фудбал, и уз њега је одрастао. И данас, воли да се присети Звездиних утакмица за памћење, и шампионске генерације из Барија 1991. године. Љубав према фудбалу и путовању, одважила га је да се упусти у лепу авантуру и оде на Светско првенство у Бразил. Први фудбалер ког је заволео био је Владимир Петровић Пижон, а уз осмехе се присећа историјских мечева са минхенским Бајерном и Келном. Истакао је Белеслин да и данас редовно прати дешавања у нашем клубу и каже да је црвено-бела боја симбол у његовом животу.

Велика љубав Бранка Белеслина према Звезди била је тема овог разговора, а шта је то кардиолог још имао да каже погледајте у новој епизоди серијала „Звезда је живот“.

The post Звезда је живот – Бранко Белеслин appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment