Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Двадесети тренинг у Анталији | Тегови, справе и машине

Фудбалери Црвене звезде су, након друге контролне провере у Анталији, у раним јутарњим часовима одрадили укупно двадесети тренинг у току тронедељног припремног циклуса у Белеку.

Јучерашњи дан био је слободан за првотимце Црвене звезде. Након деветнаест одрађених тренинга, две пријатељске утакмице и три постигнута гола, наши играчи су добили слободно време да се одморе, а искористили су га како би напунили батерије за наставак припрема и генералну пробу која их очекује сутра против екипе Шахтјора из Доњецка.

Напоран рад био је на програму и данас уочи саме утакмице. Овог јутра у Белеку екипу Црвене звезде дочекало је облачно и кишовито време, а према утврђеном плану наше момке је обрадовала вест да ће јутарњи тренинг у потпуности бити у теретани. Без обзира на то, висок интензитет рада био је присутан у теретани хотела “Калиста”.

Играчи су били подељени у две групе, а током рада атмосферу је обележила гласна музика која је допирала из теретане која се налази одмах поред терена на коме се редовно спремају наши првотимци. Све је то био план кондиционог тренера Федерика Панонћинија како би управо на тај начин додатно мотивисао играче да у што бољем ритму одраде преподневни тренинг.

По кружном систему радили су наши првотимци вежбе снаге, смењивајући се на свакој станици. Вежбе снаге нису могле да прођу без тегова, фитнес лопти, еластичних трака, као и готово свих справа које су биле на располагању нашим фудбалерима. Цео рад је протекао у неколико серија, а део стручног штаба задужен за физичку припрему фудбалера је имао бројне речи подршке и хвале упућене за све играче. Са друге стране момци су показали да су после већег дела припрема у завидној физичкој форми, тако да им изазован тренинг није тешко пао.

Поред рада у теретани, наши фудбалери ће изаћи на терен спортског центра “Калиста” и у поподневним часовима како би што спремнији дочекали генералну пробу.

The post Двадесети тренинг у Анталији | Тегови, справе и машине appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment