Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Мркела: Мотика може да направи разлику

Треће појачање Црвене звезде у зимском прелазном року јесте талентовани крилни нападач Немања Мотика који је из минхенског Бајерна појачао наш клуб. Спортски директор Митар Мркела изнео је утиске поводом доласка једног од најталентованијих играча Европе.

Немања Мотика долази из минхенског Бајерна. Требало је да буде будућност Бајерна, а постао је садашњост Црвене звезде. У последњих неколико година расли смо из сезоне у сезону и постизали добре резултате. У прелазном року смо довели играче попут Охија најбољег стрелца норвешке лиге са 27 погодака, Пићинија појачање из Валенсије и сада Немању Мотику из Бајерна, младог талентован играча. Јасно показујемо у ком правцу клуб жели да иде у наредном периоду. Желимо да направимо искорак према горе и верујем да ћемо то успети, као и да ће Мотика својим талентом показати зашто је дошао у Црвену звезду и да ће бити љубимац наших навијача – почео је Мркела.

Наш клуб је у претходном периоду пратио напредак младог фудбалера који је стасавао у Бајерну из Минхена, а спортски директор нашег тима истиче да се ради о изузетно ефикасном играчу који може да направи велику разлику на терену.

– Велики је таленат, пратили смо његове партије прошле године у трећој лиги, као и ове сезоне у Регионалној лиги. Показао је у тим такмичењима да као много млађи може да прави разлику да постиже голове и верујемо да такав таленат који је радио и тренирао са првим тимом Бајерна, са играчима који су светски ниво, може да направи разлику у Црвеној звезди.

Истиче Мркела да ће наш клуб и наредним изазовима апсолутно рачунати на миљеника навијача Милана Павкова који неће напустити Црвену звезду у прелазном року.

Павков је изузетно важан играч за наш клуб и потребан је Црвеној звезди. Неће ићи нигде, по статусу је лиценциран за Европу. Наставиће да буде нарочито важан играч Звезде и веома користан за наш тим. Што се тиче појачања – чекамо – закључио је Мркела.

The post Мркела: Мотика може да направи разлику appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment