Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Канга: Последњи атом снаге за победу

Фудбалере Црвене звезде у недељу од 18 часова очекује 166. вечити дерби који ће бити одигран на стадиону „Рајко Митић“, а везни фудбалер нашег тима Гелор Канга истиче да су црвено-бели и више него мотивисани и спремни да оставе и последњи атом снаге на терену како би стигли до победе пред својим навијачима.

Пред нама је вечити дерби, који је посебна утакмица у српском фудбалу. Знамо колико је овај меч значајан нашим навијачима, али је исто тако важан и нама играчима, стручном штабу и целом клубу. Дуго смо ишчекивали дуел са вечитим ривалом, иако смо ишли корак по корак, увек смо имали у глави да се ближи овај меч. Посвећени смо тренинзима, озбиљно се припремамо за утакмицу, свесни смо шта она може да нам донесе. У заостатку смо за вечитим ривалом и то је само још један мотив више да оставимо последњи атом снаге на терену како бисмо их савладали – истакао је Канга.

Репрезентативац Габона верује у велику подршку навијача нашег клуба са трибина.

Играмо на нашем терену, то је велика предност, знајући какву армију навијача имамо иза себе. Обавештен сам да продаја карата иде одлично, Звездини навијачи знају када је подршка најпотребнија и то ће сигуран сам потврдити и у недељу. Свако ће имати своју улогу на том мечу, ми као играчи да покажемо на терену оно што се од нас очекује, а навијачи да испуне дозољен капацитет стадиона и помогну нам да стигнемо до жељеног резултата. Уколико буде тако, сигуран сам да резултат неће изостати, сви ми смо један тим и то ћемо и показати у недељу – закључио је Канга.

The post Канга: Последњи атом снаге за победу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment