Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Млађе селекције пружиле велику подршку јуниорима пред АНГТ „Марко Ивковић“

Јуниори Црвене звезде мтс обављају завршне припреме за турнир АНГТ ’’Марко Ивковић’’ који ће се одржати од петка 25.02. до недеље 27.02. у дворани Баскет сити. Црвено-бели ће турнир дочекати на домаћем терену, месту где тренирају и играју своје утакмице захваљујући дугогодишњој и веома успешној сарадњи коју Евролига и Црвена звезда негују већ дуже од деценије.

Управо у дворани ’’Баскет сити’’ јуниори Црвене звезде су одржали у четвртак јутарњи тренинг, а на њему их је дочекало веома пријатно изненађење. Наиме, њихови другари из мушких и женских млађих селекција Клуба у великом броју су испунили дворану и пружили им громогласну подршку пред бројне и тешке изазове. Био је то прави подстрек да тренинг прође у још јачем интензитету и да црвено-бели потпуно спремно дочекају први изазов у петак. Црвена звезда ће отворити београдски АНГТ турнир у петак од 10 часова против екипе Валенсије.

Нема сумње да ће подршка изабраницима тренера Милоша Обреновића бити веома значајна у наредним данима. Самопоуздања им сигурно не мањка јер су црвено-бели једина непоражена екипа у Јединственој јуниорској лиги Србије са учинком од 12 победа из исто толико утакмица. Такође, јуниори су на шест утакмица 1. мушке лиге Србије уписали пет победа уз само један пораз у сениорској конкуренцији.

Права круна на досадашњу изузетну сезону црвено-белих јуниора биће наступ на квалификацоном турниру „Adidas Next Generation ’’Марко Ивковић’’ који се 11. пут у низу одржава у организацији Црвене звезде. Звездаши, видимо се у хали!

The post Млађе селекције пружиле велику подршку јуниорима пред АНГТ „Марко Ивковић“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment