Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Родић до 2025!

Црвена звезда је урадила огроман посао и потписала нови уговор са једним од најбољих српских левих бекова – Миланом Родићем до јуна 2025. године!

Емоције су присутне и пресрећан сам што смо продужили сарадњу и што ћу наставити да играм у клубу за који навијам од малих ногу и који волим. Трудићу се да до краја уговора играм што више и боље, те да подижем форму у свакој утакмици. Захвалио бих се управи на поверењу за све ове године и што су ту уз све нас, као подршка. Трудићемо се из године у годину да понављамо успехе, освајамо трофеје и да пружимо навијачима више радости. У недељу нас чека дерби, сутра ћемо сазнати с ким ћемо се састати у осмини финала Лиге Европе, па ћемо да правимо план за то – истакао је Родић.

Родић је један од фудбалера са најдужим стажом у Црвеној звезди, с обзиром да је у клуб стигао још 2017. године и да на конту има 179 одиграних мечева у дресу нашег тима уз осам постигнутих голова. Искусни бек је рођен у Дрвару 1991. године, а прошао је омладинске селекције ОФК Београда, где је својевремено као капитен прешао у Зенит. Осим за руског великана, наступао је још и за Нижњи Новгород и Крилу Совјетов из које долази у Црвену звезду. Прошао је све млађе категорије репрезентације Србије, а за А тим одиграо је седам утакмица, а уједно је био део и екипе која је наступала на Светском првенству у Русији 2018. године.

Црвена звезда потписом Родића наставља да чува окосницу тима и показује да је пракса да најбољи играчи остају дуго у нашем клубу.

The post Родић до 2025! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment