Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Првенац Ибрахима у Суперлиги

У викенду за нама осморица фудбалера Црвене звезде који се налазе на позајмицама су наступали за своје тимове у оквиру различитих шампионата, а голом се издвојио млади крилни нападач Ибрахим Мустафа који је био стрелац у највишем рангу српског фудбала.

Ибрахим Мустафа је постигао први погодак у Линглонг Суперлиги Србије у дресу Новог Пазара. Иако је његов тим имао резултатски заостатак након првог дела игре, у наставку меча интернационалац Гане је искористио непажњу одбране нишког Радничког те је након гужве у казненом простору прецизним ударцем послао лопту у мрежу за коначан резултат на сусрету. Лука Марковић је провео 68 минута на терену у ремију ОФК Бачке са београдским Радом, а крајњи резултат је гласио 1:1.

Никола Васиљевић талентовани чувар мреже је поново био један од запаженијих актера 24. кола Суперлиге Србије. Меч између Напретка и ТСЦ-а донео је доста узбуђења, а чувар мреже висок 202 центриметра је успео да сачува своју у неколико озбиљних налета гостујуће екипе. Стартовала је и Прва лига Србије, а Александар Лукић и Владимир Лучић су били предводници победе тима са Новог Београда, а одиграли су и цео меч. Ричард Одада је провео 28 минута на терену у победи Металца над Колубаром. Ушао је у игру у 62. минуту меча, а непосредно након његовог уласка у игру Металац је стигао до предности и на крају до победе.

Срђан Бабић је био предводник још једне победе Алмерије у ЛаЛиги2, а овог пута је шпански клуб савладао Фуенлабраду са 3:1, а стамени штопер је одиграо још једну одличну партију. Срђан Спиридоновић је заиграо у финишу меча Атромитоса и Аполона Смирне. Брзоноги крилни нападач је на тај начин забележио још један наступ у грчком шампионату.

БИЛАНС ИГРАЧА НА КАЉЕЊУ:

Никола Васиљевић (Напредак) – 90 минута, реми против ТСЦ-а (2:2)
Александар Лукић (ИМТ) – 90 минута, победа над Жележничаром из Панчева (2:1)
Владимир Лучић (ИМТ) – 90 минута, победа над Жележничаром из Панчева (2:1)
Ричард Одада (Металац) – 28 минута, победа над Колубаром (1:0)
Ибрахим Мустафа (Нови Пазар) – 77 минута, реми против Радничког из Ниша (0:1)
Срђан Бабић (Алмерија) – 90 минута, победа над Фуенлабрадом (3:1)
Срђан Спиридоновић (Атромитос) – 1 минут, победа над Аполон Смирном (2:0)
Лука Марковић (ОФК Бачке) – 68 минут, реми са Радом (1:1)

The post Звездаши на каљењу – Првенац Ибрахима у Суперлиги appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment