Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Вешовић: „Очекујем добру полусезону“

Марко Вешовић
Марко Вешовић
Марко Вешовић

Протекле припреме биле су четврте по реду које је Марко Вешовић одрадио као првотимац Црвене звезде. Физички увек добро припремљен, млади црногорски репрезентативац задовољан је својим учинком и минутажом коју му је Роберт Просинечки указао у Будви и Анталији.

– Баш добре припреме. Све је било беспрекорно. Играо сам доста, шеф ми је указао поверење и очекујем добру полусезону. Радио сам највише на мирноћи у завршници и трудио се да будем ближе противничком голу, јер су ми то у претходном периоду била два највећа недостатка.

Никаква тајна није да је на позицији крила на којој и Марко игра конкуренција највећа. То га не забрињава, јер верује у себе, и сматра да је полусезона довољно дуга да сви покажу колико могу.

– Играчи који су дошли током зиме су пун погодак. Уверили смо се током припремног периода да поседују велики потенцијал и таленат. Верујем да им притисак играња у Звезди и пун Север неће оковати ноге, већ да ће им дати додатни ветар у леђа – каже Веша.

Велики број младих репрезентативаца који тренутно бране боје клуба са Маракане биће одсутан ове недеље како би се одазвали позиву својих националних савеза и играли за репрезентације својих земаља. Марка очекује пут у Братиславу.

– Данас путујем за Подгорицу, одакле са младом репрезентацијом Црне Горе идем у Братиславу на меч са Словацима. У Београд се као и већина мојих саиграча који играју за Србију враћам у четвртак, и верујем да ћемо и поред краћег одсуства, сви бити спремни за суботњу премијеру против Спартака пред нашим навијачима. Надам се да ће имати прилику да виде, бољу, бржу и ефикаснију Црвену звезду – уверен је Вешовић који је упутио позивницу свим Звездашима да у мечу против Спартака у што већем броју испуне највећи српски стадион.

Повезане вести

5 comments

Spiritus феб 27, 2012 at 22:59

A ja ocekujem da odes vec jednom iz Zvezde !

Reply
zvezdan феб 27, 2012 at 19:47

Isto ko i Mikic juce ama bas nista ne verujem dok ne vidim tu novu igru.Dosta ste nam priredili nevidenih blamaza.Ja imam 38 godina i dobro znam kako treba da igra moja i nasa ZVEZDA.A navijam za ZVEZDU od kad znam za sebe

Reply
Geo феб 27, 2012 at 19:36

Pitanje za admina:Da li znas kada cemo moci da pogledamo utakmice sa priprema,koje je najavio zvanicni?

Reply
josif феб 27, 2012 at 14:39

Evo ga opet.Ne protekne dan da ovaj neprica za novine.Za dve godine vise prica neko sto igra.Pozz.MKD

Reply
ред ор дед феб 27, 2012 at 14:15

СВИ НА СТАДИОН! НЕМА ВЕЛИКЕ ЗВЕЗДЕ БЕЗ ПУНЕ МАРАКАНЕ!

Reply

Leave a Comment